ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει να γράφει (αρνητική) ιστορία

Η τραγική εμφάνιση στο «Audi Dome» έφερε και πρωτοφανή αρνητικά ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει να γράφει (αρνητική) ιστορία

Όσοι περίμεναν αντίδραση στο γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου έμειναν με την όρεξη, καθώς ο Παναθηναϊκός ουδέποτε εμφανίστηκε συνεπής με την πραγματικότητα και την ιστορία του και γνώρισε άλλη μια βαριά ήττα στη φετινή διοργάνωση.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς παραδόθηκε άνευ όρων στις ορέξεις των παικτών της Μπάγερν στην πρώτη αγωνιστική υποχρέωση για το 2023 και κατέγραψε μάλιστα, αρνητικό ρεκόρ πρωτόγνωρο για το brand name του Παναθηναϊκού.

Με την ήττα στο «Audi Dome», οι «πράσινοι» έφτασαν τις πέντε διαδοχικές και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά για την Ευρωλίγκα, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές σε Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Εφές και Ολυμπιακό.

Με την εικόνα που έχει η ομάδα και παρουσιάζεται στις αναμετρήσεις, είναι άγνωστο για την ώρα που θα σταματήσει η κατρακύλα της, αλλά για την ώρα αυτό το σύνολο μπήκε στα αρνητικά ρεκόρ της ιστορίας, καθώς ουδέποτε στο παρελθόν εμφάνισε τέτοιο σερί…

Ειδικά τα τελευταία χρόνια που ο Παναθηναϊκός έχει οπισθοχωρήσει αγωνιστικά στην Ευρωλίγκα, πάντα υπήρχε και μια παύση, με τις ήττες να σταματούν στις τέσσερις διαδοχικές, αλλά ο Ντέγιαν Ράντονιτς και οι παίκτες του, το «έσπασαν» και αυτό το ρεκόρ και προκαλεί «τρόμο» η συνέχεια, καθώς ακολουθεί διπλή αγωνιστική με τις Φενέρ και Μακάμπι να επισκέπτονται το ΟΑΚΑ, στις 10 και 13 Ιανουαρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.