ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αντούνα: Δεν προπονήθηκε και αποκλείστηκε από την πρεμιέρα της Κρουζ Αζούλ

Αντιδρά ο Ουριέλ Αντούνα στην άρνηση της Κρουζ Αζούλ να τον παραχωρήσει στον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να μην αγωνίζεται κόντρα στην Τιχουάνα, για την πρεμιέρα του μεξικανικού πρωταθλήματος.

Αντούνα: Δεν προπονήθηκε και αποκλείστηκε από την πρεμιέρα της Κρουζ Αζούλ

Το ιατρικό δελτίο της Κρούζ Αζούλα μπορεί να ανέφερε πως ο Ουριέλ Αντούνα δεν προπονήθηκε και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Τιχουάνα λόγω τραυματισμού, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Μεξικανός εξτρέμ δείχνει διατεθειμένος να τραβήξει στα άκρα την υπόθεση και να μην αγωνιστεί ξανά με την ομάδα του, λόγω της άρνησής της να τον παραχωρήσει.

Ο Αντούνα έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Μεξικό και την Κρουζ Αζούλ, καθώς νιώθει έτοιμος να δοκιμάσει και πάλι την καριέρα του στην Ευρώπη, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, αλλά παρά τα όσα επεισόδια έχουν διαδραματιστεί στο συγκεκριμένο «σήριαλ», η υπόθεσή του μένει ημιτελής.

Έτσι όπως αναφέρουν οι πηγές από το Μεξικό, ο παίκτης άρχισε να αντιδρά και μια από τις κινήσεις που έχει κάνει είναι να σταματήσει τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα της Κρουζ Αζούλ και να συνεχίσει μόνος του.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 95.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ώρα αντίδραση από το σύλλογο του Μεξικό δεν υπάρχει, με την υπόθεσή της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό να έχει «παγώσει», αφού η διοίκηση της Κρουζ Αζούλ έχει υπέρογκες απαιτήσεις, παρά την πεποίθηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή πως θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...