ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Πρόκληση για τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ – Έτσι θα πάρει αποτέλεσμα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει πολύ βάρος στην τακτική ενόψει ΑΕΚ και άφησε ανοιχτή μια θέση για την 11άδα. Τι είπε για τα μεταγραφικά.

Νικολογιάννης: «Πρόκληση για τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ - Έτσι θα πάρει αποτέλεσμα»

Το κομμάτι στο οποίο δουλεύει ο Παναθηναϊκός για να πάρει αποτέλεσμα στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης, κάνοντας παράλληλα λόγο για ματς πρόκληση.

«Έχει πέσει πολύ βάρος στην τακτική. Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει πολύ καλά ότι η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, έχει αυτό το πρέσινγκ. Προετοιμάζει την ομάδα για να αντιμετωπίσει μια ΑΕΚ σούπερ πιεστική και δουλεύει για να μπορέσει να σπάσει το πρέσινγκ, προκειμένου να βρει τους χώρους και να κάνεις φάσεις. Και κυρίως, στις φάσεις που θα κάνει, να είναι αποτελεσματικός, για να πάρει αποτέλεσμα. Είναι μια πρόκληση πάντα αυτά τα ματς, ένα καλό αποτέλεσμα δεδομένα θα σβήσει τις γκέλες που έκανε και την κακή εικόνα που είχε στη Λιβαδειά», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την 11άδα των «πράσινων», ο ρεπόρτερ της ομάδας του Παναθηναϊκού τόνισε πως παίζεται μια θέση, ανάλογα αν ο Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει να παίξει με τρεις κεντρικούς χαφ ή θα διατηρήσει ίδιους παίκτες και σύστημα, καταγράφοντας και τα δύο πλάνα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται με τον Αντούνα, ειδικά με τα ποσά που γράφονται πλέον, αλλά με δύο άλλες περιπτώσεις που κοιτάζει, ενώ δεν του προκύπτει ενδιαφέρον για τον Ίβανιτς παρά τα όσα γράφτηκαν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.