ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Survivor All Star: Tα πλάνα από το 1ο επεισόδιο και το πάρτι υποδοχής (vids)

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στις 21.00, το πολυαναμενόμενο «Survivor All Star» θα κάνει πρεμιέρα και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Survivor All Star: Tα πλάνα από το 1ο επεισόδιο και το πάρτι υποδοχής (vids)

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στις 21.00, το πολυαναμενόμενο «Survivor All Star» θα κάνει πρεμιέρα και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Οι καλύτεροι παίκτες από προηγούμενες χρονιές έχουν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και τα πρώτα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι φέτος θα ξεκινήσει με πάρτι για τους 26 Survivors. Οι παίκτες καταφτάνουν με σκάφη στην προβλήτα, φορώντας λαμπερά ρούχα, όπου τους υποδέχεται ο Γιώργος Λιανός και τους ανακοινώνει τι πρόκειται να συμβεί.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.951 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τα πλάνα που είδαμε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Στάθης Σχίζας, μαζί τους Ηλία Μπόγδανο και Μελίνα Μεταξά, φαίνεται ότι είναι από τα πρώτα «παρεάκια» που δημιουργούνται. Μία ακόμη «υποομάδα» ίσως είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Ελένη Χαμπέρη.

Κατερίνα Δαλάκα (νικήτρια «Survivor 2019»), Στέλλα Ανδρεάδου, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Μελίνα Μεταξά, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ασημίνα Χατζηανδρέου, είναι οι γυναίκες του φετινού κύκλου.

Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Σάκης Κατσούλης («Survivor 2021»), Τάκης Καραγκούνιας, Ηλίας Γκότσης (νικητής «Survivor 2018»), Περικλής Κονδυλάτος, Νίκος Μπάρτζης, Σπύρος Μαρτίκας, Κώστας Παπαδόπουλος, Ηλίας Μπογδάνος, Στάθης Σχίζας (νικητής «Survivor 2022»), Στέλιος Χανταμπάκης, Μάριος Πρίαμος, είναι τα αγόρια της παρέας του «Survivor».

Η αποκάλυψη για τα ζευγάρια

Μέσα από το «Πρωινό Μας», ο Νίκος Παρτσώλης τόνισε ότι όλα τα ζευγάρια του ριάλιτι επιβίωσης θα χωριστούν-δεν θα βρίσκονται δηλαδή στην ίδια ομάδα. Χωρίς να επιβεβαιώνεται ακόμα κάτι, αναμένουμε με αγωνία να δούμε το πώς θα σχηματιστούν οι ομάδες.

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.