ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έντονη φημολογία για υποψηφιότητα Παππά στον Δήμο Αθηναίων!

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με ενεργή εμπλοκή του Νίκου Παππά στον πολιτικό στίβο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έντονη φημολογία για υποψηφιότητα Παππά στον Δήμο Αθηναίων!

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με ενεργή εμπλοκή του Νίκου Παππά στον πολιτικό στίβο.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα ιστοσελίδων πολιτικής επικαιρότητας αναφέρουν ότι ο 33χρονος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού έχει δεχθεί κρούση από τον Αλέξη Τσίπρα, ώστε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου!

Οι ίδιες πηγές μάλιστα σημειώνουν ότι ο Παππάς επεξεργάζεται την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα και μένει να φανεί εάν τελικά θα αποδεχθεί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, σε μία κίνηση που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, εάν αυτή πάρει σάρκα και οστά.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.712 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 33χρονος μπασκετμπολίστας είναι γνωστός για τη φιλανθρωπική του δράση, έχοντας παράλληλα δηλώσει στο παρελθόν ότι τοποθετείται ιδεολογικά στον χώρο της αριστεράς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.