ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Φουλ του γκολ στη Γαλλία

Τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Φουλ του γκολ στη Γαλλία

Γεμάτο είναι το κουπόνι του Σαββάτου (07/01) μετά από καιρό, καθώς μεσολάβησαν γιορτές, και για τους αγώνες που περιλαμβάνει προκύπτουν προγνωστικά ποδόσφαιρο με αξία. Δράση υπάρχει και στο κύπελλο Γαλλίας και η δυνατή πρόταση της ημέρας έρχεται από εκεί. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ποντάρισμα στα γκολ στην αναμέτρηση της Μπορντό με τη Ρεν. Ακολουθεί η ανάλυση μαζί με το προγνωστικό.

Επιστροφή στις νίκες για την Μπορντό, που μετά από τρεις αναμετρήσεις (0-1-2) για το πρωτάθλημα, επικράτησε με 2-1 επί της Σοσό. Στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου προκρίθηκε ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ και κερδίζοντας (3-2) σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι την Τρελισάκ. Έχει βελτιώσει την αποτελεσματικότητά της, καθώς έχει πετύχει 12 γκολ στα έξι τελευταία ματς, φιλικά και επίσημα. Έχει επικρατήσει στους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους εντός έδρας αγώνες της. 

Ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος για τη Ρεν, που επικράτησε, έστω και δύσκολα, με 2-1 επί της Νις. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα της με 3-1 από τη Ρεμς. Στα έξι τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα, έχουν σημειωθεί τουλάχιστον τρία γκολ. Χωρίς νίκη παραμένει στις τρεις πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της (0-2-1) σε Γαλλία και Ευρώπη. Διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στη Λιγκ 1 η Ρεν με 34 γκολ σε 17 αγώνες, ενώ και η Μπορντό μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα θα τα βρείτε στο Betarades.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE