ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Οριστικό: Αποχώρησε ο Ολυμπιακός Β΄!

Είναι πλέον οριστικό.

Οριστικό: Αποχώρησε ο Ολυμπιακός Β΄!

Το έκανε ξανά: Ο Ολυμπιακός Β’ διακωμώδησε για ακόμα μία φορά το ποδόσφαιρο και αποχώρησε οριστικά από το ματς με την Κηφισιά λόγω κόκκινης κάρτας σε αντιαθλητικό χτύπημα του Κωστή.

Οι Πειραιώτες αποχώρησαν από την αναμέτρηση με την Κηφισιά μετά από έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή Βάτσιο για την κόκκινη που έδειξε σε αντιαθλητικό χτύπημα του Κωστή στον Ταλάλ.

Βέβαια, για να φτάσουμε μέχρι εκεί υπήρξε σκηνικό… τρέλας: Οι παίκτες των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι και αυτό έφερε αρχικά προσωρινή διακοπή. Μάλιστα υπήρξε και είσοδος οπαδών, ενώ στη συνέχεια οι διαιτητές αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

“Πήρε το οκ από Μακάμπι ο Παναθηναϊκός για Μπράουν”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό
“Πήρε το οκ από Μακάμπι ο Παναθηναϊκός για Μπράουν”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό 8.894 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.