ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Eυκολη επικράτηση επί του ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 σετ του ΟΦΗ και μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά.

Eυκολη επικράτηση επί του ΟΦΗ

Οι «πράσινοι» συνέχισαν με φόρα από την κατάκτηση του Super Cup και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και σε περίπου 75 λεπτά πήραν «καθαρή» νίκη και τους τρεις βαθμούς αυτής επί της ομάδας του Ηρακλείου. Ο Γίρι Κόβαρ και ο Φερνάντο Ερνάντες ήταν οι κορυφαίοι του «τριφυλλιού».

Η εικόνα και των τριών σετ ήταν περίπου κοινή. Οι «πράσινοι» από τους πρώτους πόντους κατάφεραν να «χτίσουν» μία διαφορά ασφαλείας άνω των 5 πόντων και με σχετική άνεση να φτάσουν στη νίκη, στην εκκίνηση του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-12, 25-21)

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.