ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τσόκαϊ: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο, θα δώσουμε το 100% στο ντέρμπι»

Ο Ένις Τσόκαϊ σε δηλώσεις του, οι οποίες θα προβληθούν στην εκπομπή Sportshow της Cosmote TV (18.30 -19.30) στην οποία περιλαμβάνεται και το pre game του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, σημείωσε ότι το «τριφύλλι» θα το 100% για να πάρει το σπουδαίο «τρίποντο».

Τσόκαϊ: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο, θα δώσουμε το 100% στο ντέρμπι»

Στις δηλώσεις του ο Αλβανός μέσος, αναφέρεται στην πίστη που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ τονίζει πως άπαντες θα δώσουν το 100% για να τα καταφέρουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Πρώτα απ’ όλα ερχόμαστε από μια καλή νίκη, πολύ σημαντική νίκη και θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΚ όπως κάθε επόμενο παιχνίδι που έχουμε στο πρωτάθλημα.

Βεβαίως και είναι ένας σημαντικός αγώνας, μιας και πρόκειται για το αθηναϊκό ντέρμπι. Μπορώ να πω ότι έχουμε μεγάλο κίνητρο γι’ αυτή την αναμέτρηση και θα δώσουμε το 100% προκειμένου να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουμε δει πως παίζει η ΑΕΚ, παρατηρήσαμε τους αγώνες της και είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε τα πάντα για να τους κερδίσουμε και να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Κυριακή για να δούμε τι θα συμβεί…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.