ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική διαφορά – Σημαντικό όποια ομάδα επιβάλλει τον τρόπο σκέψης της»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε δηλώσεις του που θα προβληθούν ολόκληρες στην εκπομπή Sportshow της Cosmote TV (18.30 -19.30) στην οποία περιλαμβάνεται και το pre game του αγώνα, αναφέρθηκε στο που θα κριθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ και επεσήμανε πως η βαθμολογική διαφορά δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο.

Γιοβάνοβιτς: «Δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική διαφορά - Σημαντικό όποια ομάδα επιβάλλει τον τρόπο σκέψης της»

Ο Σέρβος τεχνικός ανέλυσε τα δεδομένα ενόψει του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, τόνισε πως η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων δεν παίζει κανένα ρόλο και επεσήμανε πως όποια ομάδα επιβάλλει το ρυθμό της θα πάρει και τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το σημαντικό είναι ποια ομάδα θα επιβάλλει τον τρόπο σκέψης της στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν θα παίξει ρόλο η βαθμολογική διαφορά ΑΕΚ και Παναθηναϊκού:  «Η διαφορά βαθμών δεν θα παίξει ρόλο, γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις δυο ισοπαλίες που έκανε η ομάδα: «Δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, μέσα σε δύο εβδομάδες. Μπορεί να συμβεί σε όλες τις ομάδες, κατά τη διάρκεια ενός πρωταθλήματος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.