ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ στο “Ντο Μπέσα”

Τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με τα γκολ στο “Ντο Μπέσα”

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις και ντέρμπι το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής (08/01) με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην ελληνική Super League, αλλά και στα πρωταθλήματα Ισπανίας και Ιταλίας. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας και την αναμέτρηση Μποαβίστα – Ζιλ Βισέντε, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη winmasters. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Στις 22:30 η Μποαβίστα υποδέχεται τη Ζιλ Βισέντε για τη 15η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας. Στη 13η θέση της κατάταξης η Μποαβίστα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε με 2-1 από την Ακαντέμικο Βισέου στο Λιγκ Καπ και επιστρέφει απόψε στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο, αναζητώντας αποτέλεσμα ψυχολογίας.

Από την άλλη η Ζιλ Βισέντε βρίσκεται στη 16η θέση της κατάταξης, πήρε “χρυσό” τρίποντο την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 1-0 της Σάντα Κλάρα και ψάχνει ανάλογη συνέχεια, προκειμένου να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας πλέον νέο προπονητή στον πάγκο της. Περιμένουμε ισορροπημένο παιχνίδι απόψε στο “Ντο Μπέσα”, η Μποαβίστα επιστρέφει στη δράση μετά από μεγάλο διάστημα αποχής, την ώρα που η Ζιλ Βισέντε παρουσιάζεται βελτιωμένη μετά την αλλαγή προπονητή. Το μομέντουμ λέει διπλό, αλλά οι απουσίες των φιλοξενούμενων στα στόπερ μας οδηγούν σε εκατέρωθεν σκοράρισμα. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.89.

Καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχηματος στο Betarades.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.