ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με συγκέντρωση, πίστη και πάθος για τη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (19:30 - cosmotesports, panathinaikos24.gr) για τη 17η αγωνιστική της Super League και θέλει να συνεχίσει το αήττητο και να πάρει αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παναθηναϊκός: Με συγκέντρωση, πίστη και πάθος για τη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (19:30 – cosmotesports, panathinaikos24.gr) για τη 17η αγωνιστική της Super League και θέλει να συνεχίσει το αήττητο και να πάρει αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι “πράσινοι”, έχοντας την πρώτη θέση και τη διαφορά των 7 βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ, θέλουν, είτε να τη διατηρήσουν, είτε να την αυξήσουν. Αν δε χάσουν τα πράγματα θα μείνουν ίδια και αν νικήσουν τότε θα απομακρυνθούν και θα πάρουν ένα σημαντικό βαθμολογικό και ψυχολογικό κέρδος ενόψει της συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι χωρίς απρόοπτο, αφού εκτός αποστολής είναι οι γνωστοί τραυματίες Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Φρόκου, Γκάνεα, ενώ ο Καμπετσής δεν συμπεριλήφθηκε μιας και είχε ίωση τις περασμένες ημέρες.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 90.057 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αποστολή του «τριφυλλιού»: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ. Στα χαφ είναι σίγουροι οι Τσέριν και Ρούμπεν. Ο Μπερνάρ θα πάρει θέση, ο Παλάσιος δεξιά και ο Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης. Μια θέση διεκδικούν οι Κουρμπέλης και Βέρμπιτς, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταλήγει στο σχήμα που θα παρατάξει στο παιχνίδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...