ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα εξέλιξη στο θέμα Αντούνα – Παναθηναϊκού!

Νέα εξέλιξη στο θέμα με τον Μεξικανό.

Νέα εξέλιξη στο θέμα Αντούνα – Παναθηναϊκού!

Αμετακίνητη στις υψηλές απαιτήσεις για τον Αντούνα παραμένει η Κρουζ Αζούλ, καθώς όπως αναφέρει το μεξικανικό ESPN, απέρριψε και την τρίτη πρόταση του Παναθηναϊκού. Ο 25χρονος εξτρέμ πάντως δεν ταξίδεψε στην Τιχουάνα για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα της ομάδας, μένοντας στην πόλη του Μεξικού και περιμένοντας τις εξελίξεις για τη μεταγραφή του.

Το προπονητικό επιτελείο και με την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου της Κρουζ Αζούλ αποφάσισαν να μην ταξιδέψει ο παίκτης στην Τιχουάνα. Ο προπονητής Ραούλ Γκουτιέρες, ο οποίος θέλει όλοι οι παίκτες να είναι 100% αφοσιωμένοι στην ομάδα, επέλεξε να αφήσει εκτός τον 25χρονο επιθετικό.

Πηγές σχολίασαν στο ESPN ότι η Κρουζ Αζούλ δεν περιμένει λιγότερα από 6 εκατομμύρια δολάρια. «Η τελευταία προσφορά από την ελληνική ομάδα ήταν δανεικός με αγορά το καλοκαίρι για 5 εκατομμύρια δολάρια», αναφέρεται.

Nικολογιάννης: «Απαράδεκτη η ενέργεια του Κουρμπέλη, γκρεμίζει ό,τι έχτισε ο Παναθηναϊκός»
Nικολογιάννης: «Απαράδεκτη η ενέργεια του Κουρμπέλη, γκρεμίζει ό,τι έχτισε ο Παναθηναϊκός» 6.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως σημειώνει το ESPN, το διοικητικό συμβούλιο της Κρουζ Αζούλ απέρριψε μια πρώτη προσφορά 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και μια δεύτερη για 4 εκατομμύρια σε αντάλλαγμα για το 100% του Αντούνα.

«Την Παρασκευή έφτασε η τρίτη πρόταση στη Λα Νόρια: δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς με ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια δολάρια εάν πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις, αλλά επίσης απορρίφθηκε», τονίζει το ESPN, το οποίο αναφέρει ότι ο Αντούνα εμφανίζεται χωρίς κέφι στις προπονήσεις και έπαψε να είναι ο πάντα εύθυμος και αστείος νεαρός.

Το ESPN πάντως λέει ότι, σύμφωνα με τις πηγές του «οι διαπραγματεύσεις θα ξαναρχίσουν από αύριο και ότι η Κρουζ Αζούλ δεν αναμένει πώληση κάτω των 6 εκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων το 50 τοις εκατό των χρημάτων θα πάνε στην Τσίβας».

loading...