ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Podcasts

Κολιτσιδάκης στο P24 Podcast: «Έχει βάλει την σφραγίδα του ο Γιοβάνοβιτς – Έτσι θα πάρει τη νίκη στο ντέρμπι» (aud)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Θανάσης Κολιτσιδάκης, μιλάει στο podcast του Panathinaikos24.gr και αναφέρεται στην μέχρι τώρα πορεία του τριφυλλιού αλλά και στο σημερινό ντέρμπι.

Κολιτσιδάκης στο P24 Podcast: «Έχει βάλει την σφραγίδα του ο Γιοβάνοβιτς - Έτσι θα πάρει τη νίκη στο ντέρμπι» (aud)

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη για να πάρουν μεγαλύτερο βαθμολογικό αέρα. Ένα δυνατό ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού, Θανάσης Κολιτσιδάκης, μίλησε στοPanathinaikos24.gr και στάθηκε τόσο στη μέχρι τώρα πορεία των πράσινων όσο και στο σημερινό παιχνίδι.

Οι γκέλες στα πρώτα ματς μετά το Μουντιάλ, ο Παναθηναϊκός που έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες φέτος, ο Γιοβάνοβιτς που έχει αλλάξει το τριφύλλι αλλά και το ντέρμπι με την Ένωση,

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης μάλιστα στέκεται στον τρόπο που το τριφύλλι μπορεί να φύγει με τη νίκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ