ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» και στον στίβο η Δεσπολλάρη!

Προσθήκη στο «πράσινο» τμήμα του στίβου, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» και στον στίβο η Δεσπολλάρη!

Την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαρία Γεωργία Δεσπολλάρη για το 2023 και στο τμήμα στίβου ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαρία Γεωργία Δεσπολλάρη για το 2023 και στο τμήμα στίβου του «τριφυλλιού».

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Παναθηναϊκός αφού ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τη Μαρία Γεωργία Δεσπολλάρη από τον Απόλλωνα Πύργου.

Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου
Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η 19χρονη αθλήτρια που βρίσκεται ήδη στην οικογένεια του «τριφυλλιού» καθώς αγωνίζεται στο τμήμα ποδοσφαίρου και πλέον θα ενισχύσει και το τμήμα κλασσικού αθλητισμού.

Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 800μ. Κ20 πριν λίγους μήνες ενώ το 2020 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 800μ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 που είχε γίνει στη Λάρισα. Νωρίτερα είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο, στην ίδια διοργάνωση στα 400μ.

Την ίδια χρονιά στο Πανελλήνιο στα Ιωάννινα είχε κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια στα 400μ. και 800μ. Το 2021 η νέα αθλήτρια του ΠΑΟ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν 5η στα 800μ. στην ίδια διοργάνωση».

Σε δήλωση της στην επίσημη ιστοσελίδα του «τριφυλλιού» η Δεσπολλάρη τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στον Παναθηναϊκό καις τον στίβο μετά την ομάδα ποδοσφαίρου. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και εκεί και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν στον Σύλλογο».

Στον αντίποδα λύθηκε η συνεργασία με τους Λουκά Τσαπρούνη και Κώστα Νικολάου που θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΓΣ Αμαρουσίου.

loading...