ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέρεθ: «Είμαστε ακόμα μπροστά – Πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς»

Όλα όσα δήλωσε ο Ρούμπεν Πέρεθ, μετά τη λήξη του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Πέρεθ: «Είμαστε ακόμα μπροστά - Πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς»

Ο Ρούμπεν Πέρεθ, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ, τόνισε πως η ομάδα του δεν έκανε το καλύτερό της παιχνίδι, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Γενικά θα πω πως ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Η ομάδα μας δούλεψε και προσπάθησε. Ίσως να μην ήταν το καλύτερο ματς απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Είμαστε ακόμη μπροστά και κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Έχουμε το πλεονέκτημα της πρωτοπορίας. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος και πρέπει να παίζει για να κερδίζει κάθε ματς. Τόσο σε πρωτάθλημα, αλλά και Κύπελλο».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.