ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αρχική συμφωνία Παναθηναϊκού – Κρουζ Αζούλ για Αντούνα» (Pic)

Τι αναφέρει Μεξικανός δημοσιογράφος, σχετικά με τις συζητήσεις, ανάμεσα σε Κρουζ Αζούλ και Παναθηναϊκό για τον Ουριέλ Αντούνα.

«Αρχική συμφωνία Παναθηναϊκού - Κρουζ Αζούλ για Αντούνα» (Pic)

Θετικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τη μεταγραφή του Ουριέλ Αντούνα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από το Μεξικό.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Κέρι Ρουίθ, που αποκάλυψε το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Ουριέλ Αντούνα, υπάρχει αρχική συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κρουζ Αζούλ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Ρουίθ υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες συμφώνησαν στις 500.000 δολάρια που θα αφορούν τον εξάμηνο δανεισμό του Ουριέλ Αντούνα και πλέον είναι σε τελικές επαφές για την οψιόν αγοράς που θα προβλέπει η συμφωνία.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μεξικανός δημοσιογράφος τονίζει παράλληλα, πως υπάρχει η βούληση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Θυμίζουμε πως ο Αντούνα, από την πλευρά του, έχει ξεκαθαρίσει με την στάση του πως θέλει να έρθει στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.