ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Τέλος ο Αντούνα, ζήτησε γελοία ποσά η Κρουζ Αζούλ”

Επιβεβαιώνεται από το Μεξικό το τέλος της υπόθεσης Αντούνα για τον Παναθηναϊκό.

Επιβεβαιώνεται από το Μεξικό το τέλος της υπόθεσης Αντούνα για τον Παναθηναϊκό.

Παρά την επιθυμία του παίκτη, αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια του τριφυλλιού για την απόκτηση του Μεξικανού εξτρέμ, όπως φαίνεται το θέμα δε θα προχωρήσει. Κι αυτό διότι η Κρουζ Αζούλ ζήτησε υπέρογκα ποσά (8 εκατ. ευρώ) με τον δημοσιογράφο Κέρυ να τα χαρακτηρίζει “γελοία”.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει: “Ο Ουριέλ Αντούνα δεν θα παίξει στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός απέσυρε την προσφορά του και πάει για την επιλογή Β, τον Κορεάτη Σανγκ-Χο Να. Η διοίκηση της La Máquina εγκατέλειψε, ζήτησε γελοία ποσά και κατέληξε να μπλοκάρει την έξοδο του παίκτη”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.785 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.