ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Για τον κάθε Ζήκο εκεί έξω πρέπει να πάρετε αυτό το πρωτάθλημα

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ήττα από την ΑΕΚ που ήταν άδικη, για τις δηλώσεις του Ακη Ζήκου που πρέπει να πάρει απάντηση στο γήπεδο από τους παίκτες του Παναθηναϊκού και να πάρουν το πρωτάθλημα.

Για τον κάθε Ζήκο εκεί έξω πρέπει να πάρετε αυτό το πρωτάθλημα

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ήττα από την ΑΕΚ που ήταν άδικη, για τις δηλώσεις του Ακη Ζήκου που πρέπει να πάρει απάντηση στο γήπεδο από τους παίκτες του Παναθηναϊκού και να πάρουν το πρωτάθλημα.

Το ντέρμπι από την ΑΕΚ το έχασε άδικα ο Παναθηναϊκός. Το ματς πήγαινε για σβηστό 0-0 με μία μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού με τον Μπερνάρ και την ΑΕΚ να μην έχει κάνει φάση για 65 λεπτά. Τότε ανέλαβαν δράση οι …οπαδοί της ΑΕΚ και ένας από αυτούς πέταξε μία κροτίδα πίσω από την εστία του Μπρινιόλι, ο οποίος έπεσε στο έδαφος. Το ματς διακόπηκε από τον διαιτητή χωρίς οι παίκτες της ΑΕΚ να βγάλουν έξω την μπάλα όταν είδαν τον Ιταλό τερματοφύλακα στο έδαφος. Fair play λέγεται αυτό, αλλά στην ΑΕΚ το κατήργησαν.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο διαιτητής έδωσε την μπάλα με ελεύθερο στην ΑΕΚ και στη συνέχεια όσοι παίκτες του Παναθηναϊκού εμπλέκονται στην φάση μαζί και ο Μπρινιόλι αιφνιδιάστηκαν και μπήκε ένα γκολ από το πουθενά.

Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας…
Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας… 1.343 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε μετά το γκολ και παραλίγο να κάνει το 1-1 ο Ιωαννίδης ,που με ωραία ενέργεια και πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Μπρινιόλι.

Η ήττα ήταν άδικη, αλλά η ομάδα στάθηκε καλά, αμυντικά με εξαίρεση την φάση του γκολ τα έκανε όλα σωστά, μηδένισε την ΑΕΚ επιθετικά, αλλά θα μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα δημιουργικά. Και δεν έκανε διότι με εξαίρεση τον Μπερνάρ, όλοι οι άλλοι ήταν κακοί με χειρότερους από όλους τον Βέρμπιτς και τον Σπόραρ. Ο Ιωαννίδης σε ένα άλλο παιχνίδι ήταν εξαιρετικός και πιστεύω ότι το σωστό θα είναι να παίξει από την αρχή στα επόμενα ματς είτε μαζί, είτε χωρίς τον Σπόραρ. Και φυσικά εκτός από τον Ιωαννίδη σε άλλο ένα ματς δεν υπήρχε παίκτης να έρθει από τον πάγκο μεσοεπιθετικά και να δώσει ώθηση, διότι ακόμα δεν έχουν γίνει οι μεταγραφές που θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και ημέρες.

Και πάμε τώρα στην δήλωση του Ακη Ζήκου, που είπε μετά το ματς ότι ο Μπρινιόλι έκανε θέατρο και έχει την ίδια ευθύνη με αυτόν που πέταξε την κροτίδα. Αυτά δεν τα είπε κάποιος οπαδός, τα είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής Ακης Ζήκος, που κατηγόρησε τον Μπρινιόλι για θέατρο επειδή έπεσε κάτω για τρία λεπτά από την κροτίδα που έσκασε πίσω του.

Απίστευτο αλλά το είπε και έδειξε ποιος πραγματικά είναι. Ολοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού και όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού πρέπει να κάνει ότι περνάει από το χέρι τους, για να πάρουν την κούπα τον Μάιο και για να απαντήσουν σε όλους τους Ζήκους, που τους λένε…ηθοποιούς.

*Στην φάση του δοκαριού του Ιωαννίδη ο Μουκουντί στην προσπάθεια να τον μαρκάρει σηκώνει το πόδι του ψηλά. Ο Φώτης πηδάει από πάνω να τον αποφύγει, αν δεν το είχε κάνει θα είχε ανατραπεί και θα δινόταν πέναλτι. Αλλά όταν έχεις την μπάλα μπροστά του πας να τελειώσεις την φάση, οπότε το καταλαβαίνω.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.