ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντέμης: «Ο Γιοβάνοβιτς κέρδισε τον Αλμέιδα, αλλά…»

Όλα όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ντέμης: «Ο Γιοβάνοβιτς κέρδισε τον Αλμέιδα, αλλά…»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Περίμενα κλειστό ματς που θα κρινόταν στο ένα γκολ. Αυτή την αίσθηση είχα… Έχω εντοπίσει μία «κοιλιά» στην ένταση, στην απόδοση της ΑΕΚ. Είναι «λίγο σκασμένη» από το πολύ τρέξιμο. Βέβαια μακάρι η κοιλιά της ΑΕΚ να είναι αυτή που βλέπουμε δηλαδή να κάνει «κοιλιά» και να κερδίζει ταυτόχρονα.

Ήταν ένα ματς που κατά τη γνώμη μου κέρδισε ο Γιοβάνοβιτς που έφερε το ματς στα μέτρα του. Το έφερε στα μέτρα του, αλλά το έχασε. Το ματς ήταν ακριβώς όπως το ήθελε ο Γιοβάνοβιτς. Αν κάτσει να το δει, θα πει “καλά το πήγαμε, αλλά χάσαμε”. Ήθελε να ρίξει τον ρυθμό και τα κατάφερε. Έριξε την ταχύτητα του ματς. Δεν κινδύνεψε. Η ΑΕΚ μας έχει συνηθίσει ένα γρήγορο παιχίδι με πολλές ευκαιρίες. Έτσι έχει συνηθίσει και τον κόσμο της, αν δεν δει το ίδιο σε ένα ματς, μπορεί να εκνευρίζεται. Αυτό γίνεται γιατί έτσι μας έχει συνηθίσει η ΑΕΚ και πλέον οι απαιτήσεις μας είναι υψηλές. Παρόλο που τα πέτυχε όλα αυτά ο Παναθηναϊκός, το πήρε η ΑΕΚ.

Πως ο Αϊτόρ επηρέασε την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην πάρει επιπλέον εξτρέμ
Πως ο Αϊτόρ επηρέασε την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην πάρει επιπλέον εξτρέμ 9.547 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ευκαιρίες, δεν ήθελε να έχει ευκαιρίες. Αυτό που ξέρει να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να μειώνει τις ευκαιρίες του αντιπάλου και με λίγες ευκαιρίες να παίρνει τα ματς.

Ήταν ένα ματς για Χ. Πολύ σπουδαίο που κέρδισε η ΑΕΚ. Αυτή είναι η μία ανάγνωση και θέλω και ένα υστερόγραφο.

Υπάρχει πιθανότητα, πράγμα που δεν γνωρίζω, να έπαιξε διαφορετικά η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και να ήταν κάποια εντολή του Αλμέιδα. Διότι και η ΑΕΚ δεν πίεζε όπως πίεζε σε άλλα παιχνίδια. Εγώ μπορεί να το ονομάζω πως έριξε την ένταση, ότι είναι κουρασμένη η ομάδα, ότι λογικά θα κάνει μία κοιλιά. Από την άλλη μπορεί να είναι τακτική αυτή. Η ΑΕΚ περίμενε λίγο πιο πίσω. Ήταν το πρώτο ματς που είδα την ΑΕΚ να είναι προσαρμοσμένη πάνω σε έναν αντίπαλο. Δεν το λέω για κακό.

Μπορεί να λέω ότι ο Γιοβάνοβιτς κέρδισε σ’ αυτό, από την άλλη μπορεί να ήθελε να το πάει έτσι και ο Αλμέιδα πιστεύοντας ότι με την ποιότητα των παικτών που έχει θα κάνει ένα γκολ. Δεν έκανε ευκαιρίες πολλές η ΑΕΚ, είχε τύχη και στο γκολ, αλλά με βάση τις ευκαιρίες δικαιούται να κερδίσει. Χ το ματς, αλλά η ΑΕΚ πατούσε περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή, έφθανε περισσότερες φορές εκεί.

Από την ΑΕΚ αυτό που ξεχώρισα είναι ότι ο Σιμάνσκι είναι πολύ αναγκαίος παίκτης. Όπου δει ένα κενό, ο Σιμάνσκι είναι πάντα εκεί για να το καλύψει. Οπουδήποτε υπάρχει τρύπα, το κάνει αυτόματα. Πολύ καλός ο Σιμάνσκι, μου άρεσε ο Πινέδα και ο Άμραμπατ την τακτική και το αμυντικό κομμάτι. Είναι ένα παιχνίδι που ο Αλμέιδα άλλαξε την ΑΕΚ, δεν νομίζω ότι του βγήκε λόγω φάσεων»

loading...