ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Συμφώνησαν Παναθηναϊκός – Όσιγιεκ για τον Κλάινχαϊσλερ»

Με βάση τα όσα αναφέρουν οι Κροάτες ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με την Όσιγιεκ για τον Κλάινχαϊσλερ.

«Συμφώνησαν Παναθηναϊκός - Όσιγιεκ για τον Κλάινχαϊσλερ»

Φαίνεται λοιπόν πως οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να κάνουν τη δεύτερη χειμερινή τους μεταγραφή μετά την απόκτηση του Πούχατς. Βάσει των όσων αναφέρουν οι Κροάτες, ο Παναθηναϊκός και η Όσιγιεκ τα έχουν βρει σε όλα για τον Μαγυάρο μεσοεπιθετικό. Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο σε θέση 8-10 όσο και στα άκρα και αυτό αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που τον επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, οι δύο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί.

Το κόστος της μεταγραφής του ανέρχεται στα 500-600 χιλ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης έμενε ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού ολοκληρωνόταν το συμβόλαιό του με την Όσιγιεκ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.175 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.