ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Επιλογή του Γιοβάνοβιτς ο Κλαϊνχάισλερ – Ταιριάζει στα «θέλω» του

Ο Ούγγρος διεθνής μεσοεπιθετικός, Λάζλο Κλαϊνχάισλερ, αποτελεί την πρώτη επιλογή του Γιοβάνοβιτς για την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Επιλογή του Γιοβάνοβιτς ο Κλαϊνχάισλερ - Ταιριάζει στα «θέλω» του

Η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για την χειμερινή περίοδο είναι γεγονός. Οι πράσινοι έκαναν δικό τους τον Λάζλο Κλαϊνχάισλερ από την Όσιγιεκ, με το τριφύλλι να δίνει 650.000 ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Ο Κλαϊνχάισλερ είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται τόσο στην θέση 8-10 όσο και ως εξτρέμ. Ο Ούγγρος διεθνής ποδοσφαιριστής έχει βάλει αρκετά τέρματα με σουτ από μακρινή απόσταση τόσο με το αριστερό όσο και με το δεξί πόδι. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και η τακτική προσήλωση.

Την τρέχουσα σεζόν με την Όσιγιεκ μετρά 20 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ και βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Όλα αυτά τα στοιχεία είδε ο Σέρβος προπονητής και άναψε το πράσινο φως για να τον αποκτήσουν οι πράσινοι. Άλλωστε είναι δεδομένο ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει την απόλυτη ελευθερία από την διοίκηση να επιλέγει όποιον θέλει για να ενισχύσει το σύνολο που προπονεί.

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!
Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού! 819 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιοβάνοβιτς λοιπόν κατέληξε σε αυτόν και όπως έχει αποδειχτεί μέχρι στιγμής σπάνια κάνει λάθος. Ο Κλαϊνσχάιλερ βρίσκεται σε μια πολύ καλή ηλικία και ώριμη ποδοσφαιρικά. Είναι σε πολύ καλό επίπεδο ετοιμότητας και έρχεται για να βοηθήσει όλη την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Είναι πολυθεσίτης και είναι αυτός ένας ακόμη λόγος που αποκτήθηκε.

Έρχεται λοιπόν αύριο στην Αθήνα, με σκοπό να δώσει άμεσα βοήθειες στο τριφύλλι και να αποτελέσει άλλη μία λύση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.