ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φωτογραφία – ντροπή για τη διαιτησία: Ο Γκούντουριτς πατάει εκτός στο τρίποντο για το 78-78 (Pic)

Τραγική η διαιτησία κόντρα στη Φενέρ, με τα «πράσινα» παράπονα να είναι εντονότατα.

Φωτογραφία - ντροπή για τη διαιτησία: Ο Γκούντουριτς πατάει εκτός στο τρίποντο για το 78-78 (Pic)

Ένα πολύ αμφίρροπο και όμορφο ματς, χάλασε στα τελευταία λεπτά η διαιτησία της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε.

Οι «πράσινοι» δικαιολογημένα έχουν παράπονα από τη διαιτητική τριάδα, που έβαλε… το χεράκι της για να φύγει η τουρκική ομάδα με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας, συνέβησαν δυο περιστατικά, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις των τριών έμπειρων διαιτητών.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 218.629 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, ο Μάρκο Γκούντουριτς με τρίποντο ισοφάρισε σε 78-78 και έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης, ωστόσο από την εικόνα φαίνεται ολοκάθαρα πως ο Σέρβος προτού εκτελέσει πατάει εκτός πλάγιας γραμμής.

Παράλληλα, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Πονίτκα δέχεται καταφανέστατο φάουλ, στο οποίο και παλι η διαιτητική τριάδα «έκλεισε» τα μάτια, ενώ όπως αναφέρθηκε και στη ζωντανή μετάδοση του αγώνα από τη NOVA, οι διαιτητές παραδέχθηκαν το λάθος τους ενώ κοιτούσαν το instant replay, ωστόσο δεν μπορούσαν να το διορθώσουν καθώς δεν υπάρχει τέτοια δικαιοδοσία.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, ο Παναθηναϊκός έχει δίκιο να διαμαρτύρεται, καθώς αν οι διαιτητές ήταν στο ύψος των περιστάσεων θα είχε καταφέρει να πάρει μια σπουδαία νίκη και παράλληλα, να ανασάνει βαθμολογικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.