ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Έγιναν λάθη στις τελευταίες φάσεις – Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα»

Όλα όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά την ήττα από την Φενέρ στο ΟΑΚΑ.

Ράντονιτς: «Έγιναν λάθη στις τελευταίες φάσεις - Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, στάθηκε στις τελευταίες φάσεις της κανονικής διάρκειας τονίζοντας πως έγιναν διαιτητικά λάθη, ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική εικόνα των παικτών του.

Όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:

«Μετά από τα προηγούμενα παιχνίδια παίξαμε καλύτερα από το ξεκίνημα. Είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε. Δεν έχω δει πολύ καλά τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, έγιναν λάθη. Πρέπει να ελεγχθούν κάποιες φάσεις, κάποια λάθη, όπως η φάση με τον Πονίτκα στο τέλος έπαιξαν ρόλο. Στην παράταση η Φενέρμπαχτσε έβαλε δύσκολα σουτ και κέρδισε».

Για την διαφορά στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Μιλήσαμε πολύ τις τελευταίες μέρες και για μένα ήταν ξεκάθαρο πως θα παίζαμε καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν σημαντικό για μένα να βγουν οι παίκτες και να τα δώσουν όλα. Οι παίκτες ήταν έτοιμοι και συγκεντρωμένοι να τα δώσουν όλα. Ήταν καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Είχαμε δύο σουτ για να κερδίσουμε. Κάναμε αρκετά καλό παιχνίδι».

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.269 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.