ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρώτη «μάχη» με Όριον στο ντεμπούτο του Σάντερ

Ώρα προημιτελικών για τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου να αντιμετωπίζει απόψε (21:00) την ολλανδική Όριον και θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στην τετράδα του Challenge Cup. Ντεμπούτο για τον Μπρέντεν Σάντερ.

Πρώτη «μάχη» με Όριον στο ντεμπούτο του Σάντερ

Η ώρα για τον πρώτο προημιτελικό του Παναθηναϊκού στο Challenge Cup έφτασε, με τους πράσινους να αγωνίζονται απόψε το βράδυ εκτός έδρας κόντρα στην Όριον (21:00).

Το «τριφύλλι», που έχει για πρώτη φορά στην αποστολή του και τον Μπρένταν Σάντερ, θέλει να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης στα ημιτελικά από τον πρώτο αγώνα και να γυρίσει από την Ολλανδία με μία «καθαρή» νίκη στις αποσκευές του.

Το έργο των «πρασίνων» δεν αναμένεται να είναι εύκολο απέναντι στην ολλανδική ομάδα η οποία τη φετινή σεζόν μετά από 16 αγωνιστικές βρίσκεται στην 2η θέση στο πρωτάθλημά της με ρεκόρ 11-5.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα η Όριον είναι μια ομάδα που έχει αρκετούς… γνωστούς στο ελληνικό βολεϊκό κοινό. Πρώτος και καλύτερος ο Φινλανδός διαγώνιος, Σαμούλι Καϊσλάσαλο, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Μίλωνα και παλαιότερα στον Φοίνικα Σύρου.

Στο ρόστερ της υπάρχει επίσης ο Ρομπ Γιόρνα, μικρότερος αδερφός του ακραίου του ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίζεται ως λίμπερο. Πάντως το πιο μεγάλο όνομα της ολλανδικής ομάδας είναι ο 33χρονος Αυστραλός ακραίος Άνταμ Γουάιτ, ο οποίος έχει μια σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη (Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία).

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ρικάρντο Ραγκαζίνι από το Σαν Μαρίνο και η Ιταλίδα Σερένα Σαλβάτι.

Πράσινος» ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο βόλεϊ" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.