ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός: Κόντρα στο Βόλο «σφραγίζει» την πρόκριση το «τριφύλλι» με super αποδόσεις της Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο στη ρεβάνς του 3-0 της Αθήνας, με τη Stoiximan να προσφέρει άκρως ελκυστικές αποδόσεις.

Παναθηναϊκός: Κόντρα στο Βόλο «σφραγίζει» την πρόκριση το «τριφύλλι» με super αποδόσεις της Stoiximan

Τυπική διαδικασία θα είναι η σημερινή αναμέτρηση στο «Πανθεσσαλικό» ανάμεσα στον γηπεδούχο Βόλο και τον Παναθηναϊκό.

Οι περσινοί κυπελλούχοι Ελλάδας, θέλουν να ξεπεράσουν την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ, με καλό ποδόσφαιρο που θα φέρει και τη νίκη-πρόκριση στην οκτάδα του θεσμού.

Η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία προσφέρει την «πράσινη» νίκη στο 1,75. Ενώ την απόδοση για «διπλό» από το ημίχρονο τη συναντούμε στο 2,67.

Παράλληλα, επειδή η αναμέτρηση έχει χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας καθώς το 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού στην πρώτη αναμέτρηση της Αθήνας δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, είναι πιθανό το ενδεχόμενο να μπουν πολλά γκολ.

Το over 2,5 γκολ το βρίσκουμε στο 1,98, ενώ υπάρχουν ελκυστικές αποδόσεις και για τους πιθανούς σκόρερ.

Ο Άντραζ Σπόραρ έχει απόδοση 2,50, ενώ σε περίπτωση που βρει δίχτυα ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, η απόδοση του Αργεντινού τοποθετείται στο 3,25. Τέλος, τη νίκη του Παναθηναϊκού και με πάνω από 2 γκολ την βρίσκουμε στο 2,80.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.