ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Αυτά κάνει στο γήπεδο ο Κλάινχαϊσλερ – Φουλάρει για τρίτη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέλυσε το προφίλ του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ, ενώ εκτίμησε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει και τέταρτη μεταγραφή τον Γενάρη!

Νικολογιάννης: «Αυτά κάνει στο γήπεδο ο Κλάινχαϊσλερ - Φουλάρει για τρίτη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Λάζλο Κλάινχαϊσλερ, «σκιαγράφησε» στον «αέρα» του ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Η Όσιγεκ έπαιξε σε κάποια παιχνίδια με 3-4-1-2 που ο Κλάινχαϊσλερ ήταν πίσω από τους επιθετικούς. Συνήθως χρησιμοποιούσε το 4-2-3-1 και έπαιζε αριστερό εξτρέμ, ή στο 4-3-3 ήταν έξω αριστερά. Σε όλα τα συστήματα δηλαδή παίζει αριστερά και συγκλίνει προς τα μέσα. Έχει σουτ, σουτάρει από παντού, το δεύτερο που βλέπεις είναι ότι έχει ενέργεια, πρεσάρει πολύ. Επίσης, έχει το ένας με έναν, θα πάει κάθετα, να περάσει τον αντίπαλό του και διαθέτει καλή ταχύτητα. Δεξιά, δεν τον είδα να παίζει αλλά έχει παίξει κι εκεί.

Στον Παναθηναϊκό μπορεί να παίξει στη θέση του Βέρμπιτς, αλλά και στη θέση του Μπερνάρ. Μπορεί να βοηθήσει και στα χαφ, όπως λένε κάποιοι, με Ρούμπεν, Κλάινχαϊσλερ και Μπερνάρ. Ή να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση για τα εξτρέμ. Όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται λένε ότι είναι ένας καλός παίκτης, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο. Για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ενώ έχει παίξει ρόλο και ο χαρακτήρας του, τον οποίο έχει ψάξει ο Γιοβάνοβιτς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.730 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο έμπειρος ρεπόρτερ των «πρασίνων» επισήμανε πως ο Ούγγρος μέσος είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας κι επειδή είναι τέτοια η σωματοδομή του θα είναι σύντομα έτοιμος για να μπει στην αποστολή του «τριφυλλιού», ίσως και την επόμενη Τετάρτη.

Αναφερόμενος στα μεταγραφικά, ο Νικολογάννης τόνισε ότι σίγουρα θα γίνει και τρίτη κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού σύντομα, ενώ εκτίμησε ότι μπορεί να υπάρξει και τέταρτη μεταγραφή, με την απόκτηση είτε χαφ είτε εξτρέμ.

Ενώ για σε ό,τι αφορά το σημερινό ματς των «πράσινων» στον Βόλο σημείωσε πως θα δούμε τους Πούχατς και Πούγγουρα στην άμυνα, τους Τσέριν και Τσόκαϊ στα χαφ και τον Ιωαννίδη στην επίθεση, ενώ δεδομένος είναι και ο Λοντίγκιν κάτω από τα γκολπόστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.