ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Αδούλευτη ομάδα ο Παναθηναϊκός – Τεράστια η ευθύνη του Ράντονιτς»

Ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε στην έλλειψη προπονητικού πλάνου στον Παναθηναϊκό και σημείωσε πως αργά ή γρήγορα θα τεθεί θέμα Ράντονιτς.

Πετρίδης: «Αδούλευτη ομάδα ο Παναθηναϊκός - Τεράστια η ευθύνη του Ράντονιτς»

Στα κακώς κείμενα που συνεχίζουν να παρουσιάζονται στον Παναθηναϊκό, με την ευθύνη του Ντέγιαν Ράντονιτς να είναι πολύ μεγάλη, στάθηκε ο Γιώργος Πετρίδης.

«Όσον αφορά στην προσπάθεια και την μαχητικότητα του Παναθηναϊκού δεν τίθεται θέμα. Υπήρχε διάθεση, ενέργεια, φάνηκε από την άμυνα που έπαιζε, αλλά όπως και να το κάνεις, όταν έχεις ένα παιχνίδι δικό σου και το χάνεις είναι άσχημο. Νομίζω ότι όλα όσα έγιναν είναι έλλειψη προπονητικού πλάνου. Προφανώς έχουν και οι παίκτες μερίδιο ευθύνης, αλλά εμένα μου φαίνεται και λίγο μπερδεμένη η καθοδήγηση από τον πάγκο. Υπάρχουν συμπτώσεις επαναλαμβανόμενες που παύουν να είναι συμπτώσεις. Εγώ βλέπω ότι η ομάδα δεν ρολάρει, πάλι στο κομμάτι της συνεργασίας είχε πρόβλημα, έδωσε μόνο 12 ασίστ σε 45 λεπτά. Δεν είναι δουλεμένη ομάδα ο Παναθηναϊκός», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» επισήμανε ότι αργά ή γρήγορα θα τεθεί θέμα Ράντονιτς και πως η προσωπική του άποψη είναι ότι πρέπει να τεθεί, ενώ άφησε ανοιχτό το κομμάτι αλλαγής και παικτών.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 214.813 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό όπου ο Λι κατέβασε την μπάλα, ρώτησε τον Ράντονιτς τι σύστημα να παίξει και πέρασαν 6-7 δευτερόλεπτα μέχρι να απαντήσει ο κόουτς του «τριφυλλιού». Ενώ ο Πετρίδης τόνισε ότι ο Γκριγκόνις δεν αγωνίστηκε χθες γιατί είχε χάσει πολλές από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και αν έπαιζε πιθανώς να ήταν εκτός κλίματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.