ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Αδούλευτη ομάδα ο Παναθηναϊκός – Τεράστια η ευθύνη του Ράντονιτς»

Ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε στην έλλειψη προπονητικού πλάνου στον Παναθηναϊκό και σημείωσε πως αργά ή γρήγορα θα τεθεί θέμα Ράντονιτς.

Πετρίδης: «Αδούλευτη ομάδα ο Παναθηναϊκός – Τεράστια η ευθύνη του Ράντονιτς»

Στα κακώς κείμενα που συνεχίζουν να παρουσιάζονται στον Παναθηναϊκό, με την ευθύνη του Ντέγιαν Ράντονιτς να είναι πολύ μεγάλη, στάθηκε ο Γιώργος Πετρίδης.

«Όσον αφορά στην προσπάθεια και την μαχητικότητα του Παναθηναϊκού δεν τίθεται θέμα. Υπήρχε διάθεση, ενέργεια, φάνηκε από την άμυνα που έπαιζε, αλλά όπως και να το κάνεις, όταν έχεις ένα παιχνίδι δικό σου και το χάνεις είναι άσχημο. Νομίζω ότι όλα όσα έγιναν είναι έλλειψη προπονητικού πλάνου. Προφανώς έχουν και οι παίκτες μερίδιο ευθύνης, αλλά εμένα μου φαίνεται και λίγο μπερδεμένη η καθοδήγηση από τον πάγκο. Υπάρχουν συμπτώσεις επαναλαμβανόμενες που παύουν να είναι συμπτώσεις. Εγώ βλέπω ότι η ομάδα δεν ρολάρει, πάλι στο κομμάτι της συνεργασίας είχε πρόβλημα, έδωσε μόνο 12 ασίστ σε 45 λεπτά. Δεν είναι δουλεμένη ομάδα ο Παναθηναϊκός», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» επισήμανε ότι αργά ή γρήγορα θα τεθεί θέμα Ράντονιτς και πως η προσωπική του άποψη είναι ότι πρέπει να τεθεί, ενώ άφησε ανοιχτό το κομμάτι αλλαγής και παικτών.

Βαριά ποινή σε Μήτογλου: Δυόμισι χρόνια εκτός γηπέδων!
Βαριά ποινή σε Μήτογλου: Δυόμισι χρόνια εκτός γηπέδων! 4.446 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό όπου ο Λι κατέβασε την μπάλα, ρώτησε τον Ράντονιτς τι σύστημα να παίξει και πέρασαν 6-7 δευτερόλεπτα μέχρι να απαντήσει ο κόουτς του «τριφυλλιού». Ενώ ο Πετρίδης τόνισε ότι ο Γκριγκόνις δεν αγωνίστηκε χθες γιατί είχε χάσει πολλές από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και αν έπαιζε πιθανώς να ήταν εκτός κλίματος.

loading...