ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τσέριν: «Να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»

Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Άνταμ Τσέριν, μετά την πρόκριση επί του Βόλου στάθηκε στα τρία ντέρμπι που θα δώσει η ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τσέριν: «Να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός, Άνταμ Τσέριν, στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είμαι ευχαριστημένος για τη νίκη. Είναι παράξενο, μια σύμπτωση που σκοράρω ξανά απέναντι στον Βόλο. Το σημαντικό είναι ότι βοήθησα την ομάδα να προκριθεί στα προημιτελικά. Δεν είναι συνηθισμένο να παίζεις με την ίδια ομάδα τρεις φορές, είναι μια πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από αυτούς. Ελπίζω να παίξουμε καλά και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.