Μαρούσι: Η στιγμή της ισχυρής έκρηξης σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού – Ένας άνθρωπος στο νοσοκομείο
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της ισχυρής έκρηξης στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι.
Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, που εκτός από το κτίριο της οδού Αναβρύτων στο Μαρούσι που βρίσκεται ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού, προκλήθηκαν ζημιές σε οκτώ καταστήματα, επτά σπίτια και δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος που επέβαινε σε μηχανή, σταμάτησε μπροστά από τα γραφεία του συνδέσμου, στην οδό Αναβρύτων και τοποθέτησε στο σημείο την εκρηκτική ύλη. Έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.
Στο σημείο έσπευσε, μεταξύ άλλων, και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Παράλληλα, μεταφέρθηκε, για προληπτικούς λόγους, σε νοσοκομείο κάτοικος της περιοχής που αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα. Η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Πηγή: Newsit.gr
RETRO STORIES
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox