ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Final 8 Κυπέλλου: Σήμερα το μεσημέρι προκύπτουν τα «ζευγάρια» – Με ποιον θα παίξει ο Παναθηναϊκός

Σήμερα θα ανακοινωθούν τα «ζευγάρια» για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού και ο κλειδάριθμος του Πανιωνίου.

Final 8 Κυπέλλου: Σήμερα το μεσημέρι προκύπτουν τα «ζευγάρια» – Με ποιον θα παίξει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Πέμπτης, θα γνωρίζει τον αντίπαλό του για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, τη διαδικασία θα την κρίνει ο κλειδάριθμος που θα πάρει ο Πανιώνιος που συμμετέχει στη διοργάνωση καθώς κατέκτησε το UNICEF Trophy και εξασφάλισε μια θέση στο Final 8 που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πέρα από τον Πανιώνιο, οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση προκύπτουν από τη Basket League και την κατάταξή τους, με την ολοκλήρωση του α΄ γύρο του πρωταθλήματος. Αυτές είναι οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι bwin, ΠΑΟΚ, Κολοσσός, Άρης και ΑΕΚ.

Το story… καλωσόρισμα του Παππά με τον Αγραβάνη στα πράσινα (vid)
Το story… καλωσόρισμα του Παππά με τον Αγραβάνη στα πράσινα (vid) 4.416 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ζευγάρια του Final 8 δεν θα προκύψουν με κλήρωση, αλλά θα παίξουν στα προημιτελικά ο πρώτος με τον όγδοο, ο δεύτερος με τον έβδομο, ο τρίτος με τον έκτο και ο τέταρτος με τον πέμπτο. Αντίστοιχα, στα ημιτελικά θα αναμετρηθούν ο νικητής του ζευγαριού 1-4 με αυτόν του 4-5 και νικητής του ζευγαριού 2-7 με αυτόν του 3-6.

Η διοργάνωση όπως προαναφέραμε θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης και στο κλειστό γήπεδο «Δύο Αοράκια», το τριήμερο 16-19 Φεβρουαρίου.

loading...