ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Final 8 Κυπέλλου: Σήμερα το μεσημέρι προκύπτουν τα «ζευγάρια» – Με ποιον θα παίξει ο Παναθηναϊκός

Σήμερα θα ανακοινωθούν τα «ζευγάρια» για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού και ο κλειδάριθμος του Πανιωνίου.

Final 8 Κυπέλλου: Σήμερα το μεσημέρι προκύπτουν τα «ζευγάρια» - Με ποιον θα παίξει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Πέμπτης, θα γνωρίζει τον αντίπαλό του για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, τη διαδικασία θα την κρίνει ο κλειδάριθμος που θα πάρει ο Πανιώνιος που συμμετέχει στη διοργάνωση καθώς κατέκτησε το UNICEF Trophy και εξασφάλισε μια θέση στο Final 8 που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πέρα από τον Πανιώνιο, οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση προκύπτουν από τη Basket League και την κατάταξή τους, με την ολοκλήρωση του α΄ γύρο του πρωταθλήματος. Αυτές είναι οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι bwin, ΠΑΟΚ, Κολοσσός, Άρης και ΑΕΚ.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 205.919 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ζευγάρια του Final 8 δεν θα προκύψουν με κλήρωση, αλλά θα παίξουν στα προημιτελικά ο πρώτος με τον όγδοο, ο δεύτερος με τον έβδομο, ο τρίτος με τον έκτο και ο τέταρτος με τον πέμπτο. Αντίστοιχα, στα ημιτελικά θα αναμετρηθούν ο νικητής του ζευγαριού 1-4 με αυτόν του 4-5 και νικητής του ζευγαριού 2-7 με αυτόν του 3-6.

Η διοργάνωση όπως προαναφέραμε θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης και στο κλειστό γήπεδο «Δύο Αοράκια», το τριήμερο 16-19 Φεβρουαρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.