ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Τσαγκαράκης σφυρίζει στα Γιάννενα με ΠΑΣ

Τους ορισμούς των διαιτητών για την 18η αγωνιστική της Super League ανακοίνωσε η ΚΕΔ. Ποιος θα διευθύνει την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ.

Παναθηναϊκός: Ο Τσαγκαράκης σφυρίζει στα Γιάννενα με ΠΑΣ

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Στην αναμέτρηση του πρωτοπόρου του βαθμολογικού πίνακα Παναθηναϊκού στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ, ορίστηκε ο Πέτρος Τσαγκαράκης, με βοηθούς τους Ψαρρή και Μεϊντάνα. Τέταρτος ορίστηκε ο Ματσούκας, ενώ στο VAR τοποθετήθηκε ο Γιώργος Τζοβάρας.

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής: 

Σάββατο 14/1

17:00 Λαμία-Ατρόμητος: Διαμαντόπουλος (Καραλής, Κορωνάς, 4ος Φίτσας, VAR: Ζαμπάλας, Τριανταφύλλου)

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

20:00 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Καραντώνης (Καραγκιζόπουλος, Δ.Βεργέτης, 4ος Κατοίκος, VAR: Παπαπέτρου, Πετρόπουλος)

Κυριακή 15/1

16:00 ΑΕΚ-Παναιτωλικός: Χ.Βεργέτης (Φωτόπουλος, Σινιοράκης, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Τζήλος, Μπουξμπάουμ)

17:00 Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός: Παπαδόπουλος (Κουρομπύλια, Νικολα΅Ιδης, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Γκάμαρης, Παπαδάκης)

19:30 Ολυμπιακός-Άρης: Ρεϊνσχρέιμπερ (Μπίτον, Μετσάμπερ, Φωτιάς, VR: Άντλερ, Σαμοΐλης)

20:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Τσαγκαράκης (Ψαρρής, Μεϊντάνας, 4ος Ματσούκας, VAR: Τζοβάρας, Χριστάκογλου)

Δευτέρα 16/1

19:30 Ιωνικός-Βόλος: Περράκης (Νικολακάκης, Φράγιος, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Σιδηρόπουλος, Κωσταράς)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.