ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινος» ο Κλεϊνχέισλερ μέχρι το 2026: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να πάρω τίτλους»

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ μέχρι το 2026.

«Πράσινος» ο Κλεϊνχέισλερ μέχρι το 2026: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να πάρω τίτλους»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μετεγγραφή από την κροατική Όσιγιεκ του Ούγγρου μέσου, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος θα ανήκει στο Τριφύλλι μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1994 στην πόλη Καζινσμπάρτσικα της Ουγγαρίας. Ξεκίνησε στην ακαδημία της Κέρουλετ και από εκεί πήγε στην ακαδημία της Βιντεότον. Στα 18 του μετακόμισε στην Ακαδημία Πούσκας, με την οποία έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία της Ουγγαρίας. Παράλληλα χρίστηκε διεθνής με την Κ19. Ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στη Βιντεότον, κάνοντας ντεμπούτο σε αγώνα του Europa League, ενώ ήταν μέλος του βασικού κορμού της ομάδας. Το 2014 δεν εξελίχθηκε το ίδιο καλά για τον Κλεϊνχέισλερ, αφού έπαιξε λιγότερο, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 δόθηκε δανεικός στην Ακαδημία Πούσκας. Το καλοκαίρι του 2015 αρνήθηκε να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου με τη Βιντεότον και έμεινε ουσιαστικά εκτός ομάδας. Παρά ταύτα κλήθηκε στην εθνική Ανδρών και μάλιστα έκανε ντεμπούτο!

Τον Ιανουάριο του 2016 η Βέρντερ Βρέμης επένδυσε στο ταλέντο του 22χρονου τότε Λάζλο, ο οποίος πρόσθεσε στο παλμαρέ του την εμπειρία της συμμετοχής στη Μπουντεσλίγκα. Το εξάμηνο εκείνο θα μείνει αξέχαστο στον Κλεϊνχέισλερ, μια και έπαιξε βασικός με την εθνική Ουγγαρίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτι που επαναλήφθηκε στο Euro του 2021! Πάντως, στη Βρέμη δεν έμεινε πολύ, αφού το καλοκαίρι του 2016 δόθηκε δανεικός στη Ντάρμσταντ, συνεχίζοντας την παρουσία του στη Μπουντεσλίγκα. Έπαιξε για έξι μήνες και τον Ιανουάριο του 2017 παραχωρήθηκε δανεικός στην ουγγρική Φερεντσβάρος. Οι δανεισμοί συνεχίστηκαν το καλοκαίρι του 2017, μετακομίζοντας στο Καζακστάν για την Αστάνα όπου έμεινε έως το Δεκέμβριο του 2018. Τότε τον αγόρασε η κροατική Όσιγιεκ όπου και παρέμεινε μέχρι να ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Ουγγαρίας, όπου μετράει 44 συμμετοχές και 3 γκολ.

Καλωσορίζουμε τον Λάζλο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...