ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κάρτερ και Χριστινάκη κόντρα στην Ελιτζούρ Χολόν

Mε προβλήματα κόντρα στην Χολόν.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κάρτερ και Χριστινάκη κόντρα στην Ελιτζούρ Χολόν

Εκτός για το παιχνίδι του «τριφυλλιού» απέναντι στην ισραηλινή ομάδα θα είναι οι Αρίκα Κάρτερ και Ελεάννα Χριστινάκη, με την Αμερικανίδα γκαρντ να μένει εκτός λόγω του περιορισμού των δύο ξένων στο Eurocup και την Ελληνίδα φόργουορντ να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού έχει αγωνιστεί στην Euroleague με τη Βαλένθια.

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη έχει πολύ δύσκολη αποστολή, αφού θα κληθεί να ανατρέψει το -7 του πρώτου ματς, με το παιχνίδι να μεταδίδεται διαδικτυακά από το επίσημο κανάλι της FIBA στις 20:00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.