ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φιλιππίδης: Κατάθεση – φωτιά στη συμπληρωματική του απολογία!

Σε εξέλιξη η συμπληρωματική απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη στο ΜΟΔ κατόπιν αιτήματός του.

Φιλιππίδης: Κατάθεση – φωτιά στη συμπληρωματική του απολογία!

Σε εξέλιξη η συμπληρωματική απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη στο ΜΟΔ κατόπιν αιτήματός του.

Ο ηθοποιός προχώρησε σε παράθεση στοιχείων ισχυριζόμενος πως όλη η υπόθεση σε βάρος του είναι οργανωμένο σχέδιο με οικονομικό κίνητρο.

Μετά το ατύχημα: Οι νέες φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά
Μετά το ατύχημα: Οι νέες φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά 933.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Απευθυνόμενος προς το δικαστήριο σας θέλω να συμπληρώσω ότι ήρθαν στα χέρια μου έγγραφα από τα αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος Αλεξανδρος Μιντζιας συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας έχει συστήσει εταιρία μαζί με τον αδελφό της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους. Πρόκειται για εταιρία διαχείρισης καλλιτεχνών. Εκπροσωπεί  τις κύριες Δροσακη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, αλλά και την κορη της Εβελίνας Παππουλια, Αφροδίτη Λιάντου η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο»

Η συνήγορος του Κική Μπακιρτζίδου  είπε πως έδρα της  επίμαχη εταιρίας είναι το γραφείο του κ. Μιντζια και ότι στο καταστατικό της προβλέπεται «Σκοπός η προβολή και η προώθηση καλλιτεχνών».

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Πέτρου Φιλιππιδη και της συνηγόρου του, η Αννα Μαρια Παπαχαραλάμπους που βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα σηκώθηκε αρκετές φορές φανερά εκνευρισμένη για όσα ακούστηκαν.

Πρόεδρος: Τα έγγραφα αφορούν το συνήγορο κ. Μιντζια. Θεωρείτε ότι πίσω από το οργανωμένο σχέδιο είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος;

Φιλιππίδης: Δεν έχω να προσθέσω κάτι περαιτέρω.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Μιντζιας φανερά οργισμένος είπε πως

«Κάθομαι και ακούω τους 8 τελευταίους μήνες να εφευρίσκει ο κατηγορούμενος κίνητρα στον αέρα. Ο κατηγορούμενος δεν έχει το θάρρος να πει το όνομα μου. Είναι δειλός. Απαιτώ να πει ευθέως ότι εννοεί πως εγώ κατέστρωσα το σχέδιο που επικαλείται  Αυτός ειναι ο κατηγορούμενος, αυτός ηταν πάντα.

Είμαι μαχόμενος δικηγόρος επι 23 χρόνια. Η οικογένεια μου είναι νομική οικογένεια. Όλοι έχουν να λένε για το ήθος και την αξιοπρέπεια μου. Με λυπεί το γεγονός ότι το δικαστήριο επιτρέπει αυτές τις τοποθετήσεις. Έρχεται ένας κατηγορούμενος δειλός. Ζητάω διακοπή για να καταθέσω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον Πέτρο Φιλιππίδη».

Ακολούθησε ένταση μεταξύ των συνηγόρων των δύο πλευρών.  Ο κ. Μιντζιας ζήτησε και πάλι να διακόψουν για να μηνύσει τον Π. Φιλιππίδη.

Το Δικαστήριο διέκοψε με την πρόεδρο να ζητά να σεβαστούν την διαδικασία για να ξεκινήσει η Εισαγγελέας.

Διαβάστε επίσης: 

Πηγή: news247.gr

loading...