ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χωρίς Μποχωρίδη η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι

Ο Έλληνας γκαρντ μένει εκτός αναμέτρησης, εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Χωρίς Μποχωρίδη η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι

Το αρνητικό σερί των έξι χαμένων αναμετρήσεων θα προσπαθήσει να σταματήσει ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα στο ΟΑΚΑ την Μακάμπι Τέλ Αβίβ.

Οι «πράσινοι» του Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχουν στη σύνθεσή τους τον Λευτέρη Μποχωρίδη, καθώς ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι κανονικά στη διάθεση του Μαυροβούνιου τεχνικού.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δωδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ράντονιτς): Π. Καλαϊτζάκης, Ουόλτερς, Λι, Παπαγιάννης, Ουίλιαμς, Γ. Καλαϊτζάκης, Μπέικον, Χουγκάζ, Πονίτκα, Γκριγκόνις, Μαντζούκας, Γκουντάιτις.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Κάτας): Άνταμς, Μπράουν, Μπόλντγουιν, Μάρτιν, Μένκο, Σόρκιν, ΝτιΜπαρτολομέο, Χίλιαρντ, Κοέν, Χόλινς, Νίμπο, Κόλσον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.