ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μάζης: «Δείξαμε ότι δεν είμαστε ομάδα που στηρίζεται σε έναν ή δύο παίκτες»

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μάζης.

Μάζης: «Δείξαμε ότι δεν είμαστε ομάδα που στηρίζεται σε έναν ή δύο παίκτες»

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των «πρασίνων», Δημήτρης Μάζης στις δηλώσεις του στάθηκε στις απουσίες αλλά και στη συνεισφορά όλων των παικτών.

Αναλυτικά όσα είπε: 

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.773 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Διαφορετική κατάσταση από το πρωτάθλημα. Αν χάσεις στο Κύπελλο σημαίνει αποκλεισμός και αυτό είναι επιπλέον πίεση. Είχαμε δυσκολίες με τραυματισμούς και απουσίες, ήταν άρρωστοι δύο βασικοί παίκτες μας οι Σγουρίδης και Χατζηγούλας.

Θεωρώ ότι τα υπόλοιπα παιδιά έπαιξαν και για αυτούς και δείξαμε ότι δεν είμαστε μια ομάδα που στηρίζεται σε έναν ή δύο παίκτες αλλά όλοι έχουν χρόνο συμμετοχής και σημαντική παρουσία στην ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.