ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Κάναμε καλό παιχνίδι στην επίθεση – Ελπίζω ο Γκριγκόνις να εμφανιστεί καλύτερος στη συνέχεια»

Όλα όσα είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ράντονιτς: «Κάναμε καλό παιχνίδι στην επίθεση - Ελπίζω ο Γκριγκόνις να εμφανιστεί καλύτερος στη συνέχεια»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι, αναφέρθηκε στα καλά στατιστικά της ομάδας του στην επίθεση και στην καλή εικόνα του Γιώργου Παπαγιάννη, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του πως ο Μάριους Γκριγκόνις θα παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ήταν μάχη και στα 40 λεπτά. Αν δούμε τα στατιστικά θα δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην επίθεση, αλλά στην άμυνα είναι δύσκολο να αμυνθείς στη Μακάμπι με παίκτες όπως ο Λορένζο Μπράουν και ο Μπόλντγουιν. Είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ, αλλά στο τέλος με μια καλή άμυνα πήραμε τη νίκη και πλέον έχουμε παιχνίδι σε λιγότερο από 48 ώρες κόντρα στον Άρη».

Για την απόδοση του Παπαγιάννη: «Πρώτα από όλα όπως είπα μετά το παιχνίδι με τη Φενέρ ήταν μια διαφορετική εικόνα παρά το γεγονός ότι χάσαμε και ήταν σημαντικό για εμάς να βγούμε στο παρκέ έτοιμοι για μάχη, να πολεμήσουμε και να βγάλουμε ενέργεια. Συζητήσαμε κάποια πράγματα, αλλά όλοι οι παίκτες ήταν έτοιμοι να κερδίσουν σήμερα».

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Γκριγκόνις: «Θέλω να συζητήσω μόνο για το σημερινό παιχνίδι και είχαμε ένα πλάνο που το ακολουθήσαμε. Το θέμα του Γκριγκόνις είναι κάτι διαφορετικό, αλλά ελπίζω στη συνέχεια να είναι καλύτερος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.