ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Δύσκολη για εμένα η επιστροφή στο ΟΑΚΑ – Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, σχολίασε ο Οντετ Κάτας και επισήμανε πως ποτέ δεν κατάλαβε γιατί αποχώρησε από τον πάγκο του «τριφυλλιού».

Κάτας: «Δύσκολη για εμένα η επιστροφή στο ΟΑΚΑ - Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Ο Όντετ Κάτας επέστρεψε ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ, σχολίασε την εμφάνιση των παικτών της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ μίλησε γι΄ ακόμα μια φορά πως δεν κατάλαβε γιατί αποχώρησε από τον πάγκο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν ένα παιχνίδι τελειώνει έτσι όλοι σκέφτονται το τελευταίο σουτ. Ωστόσο το παιχνίδι για εμάς κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο που  δεν ήμασταν καλοί και επιθετικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και έκαναν προσπάθεια οι παίκτες μου. Τουλάχιστον πιέσαμε τον Παναθηναϊκό και τον αναγκάσαμε να βάλουν κάποια πολύ δύσκολα σουτ και στην Euroleague  πρέπει να είμαστε καλοί και εκτός έδρας».

Για τη δύσκολη χρονιά στην Ευρωλίγκα: «Νομίζω ότι αυτή η χρονιά έχει κάτι το ξεχωριστό. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια ούτε εντός, ούτε εκτός και μου αρέσει αυτό και δεν μου προκαλεί έκπληξη».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Πόιθρες και το ενδεχόμενο ενίσχυσης: «Ο Πόιθρες είναι σημαντικός για την ομάδα μας, αλλά πρέπει να καταφέρουμε να πάρουμε τα παιχνίδια κάτω από αυτές τις καταστάσεις και τσεκάρουμε την αγορά για παίκτη».

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ και πώς ένιωσε: «Τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω. Δεν ήταν εύκολο για μένα να αφήσω τον Παναθηναϊκό γιατί δεν κατάλαβα το γιατί. Αλλά προχωράμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...