ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επιστολή της ΚΑΕ στην Ευρωλίγκα για την διαιτησία!

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία στην Ευρωλίγκα μέσα από επιστολή στην διοργανώτρια αρχή.

Επιστολή της ΚΑΕ στην Ευρωλίγκα για την διαιτησία!

Το «τριφύλλι», λοιπόν, απέστειλε επιστολή στον υπεύθυνο διαιτησίας της Euroleague, Ρίτσαρντ Στόουκς και διαμαρτυρήθηκε για τις λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις των Λοτερμόζερ, Γκαρσία και Νίκολιτς στην αναμέτρηση με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Μάλιστα, το ίδιο έκανε και η Βίρτους Μπολόνια, που είχε πάρα πολλά παράπονα για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό με τα σφυρίγματα των Μπολτάουζερ, Περούγκα και Κολιένσιτς.

Από το περιβάλλον της διοργανώτριας αρχής έχει διαρρεύσει πως ο Γκαρσία αναμένεται να τιμωρηθεί για τις αποφάσεις του στο ματς της Τρίτης (10/1) στο ΟΑΚΑ, ενώ η Euroleague έχει ήδη ρίξει… καμπάνα τεσσάρων αγωνιστικών και στον Άαρε Χάλικο, τον Εσθονό ρέφερι που δεν σφύριξε την παράβαση του Νίκολα Μίροτιτς στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.