ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Χάλκινος» στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Τριανταφύλλου!

Ο σπουδαίος ξιφομάχος του Παναθηναϊκού Πάνος Τριανταφύλλου κράτησε για ακόμα μια φορά ψηλά την πράσινη σημαία καθώς κατέκτησε την Τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας με αμαξίδιο στις ΗΠΑ.

«Χάλκινος» στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Τριανταφύλλου!

Ο «τριφυλλοφόρος» πρωταθλητής έκλεψε την παράσταση στη σπάθη (Β) και έφερε ένα ακόμα μετάλλιο έχοντας τη συμπαράσταση ομογενών φιλάθλων στην Ουάσινγκτον.

Ο Πάνος Τριανταφύλλου έδειξε από την αρχή το φορμάρισμα του καθώς πέτυχε 6 νίκες στον όμιλο κόνρα στον Χάνσεν (ΗΠΑ), Ρασίντ (Αγγλία), Βαντόν (Γαλλία), Πλούτα (Πολωνία), Γκισόν (Βραζιλία) και Φιγκερέδο (Κολομβία).

Στη φάση των 16 νίκησε τον Βραζιλιάνο Γουίσον με 15-9 και στα προημιτελικά επικράτησε του Ούγγρου Ταρτζάνι με 15-13.

Στον ημιτελικό έδωσε μια σπουδαία μάχη απέναντι στον Γάλλο Μαξίμ Βαλέτ και τελικά λύγισε στις λεπτομέρειες με 15-13 ωστόσο κατέκτησε ένα ακόμα μετάλλιο σε σπουδαία διεθνή διοργάνωση. Ο κόουτς του «τριφυλλιού» και ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κάζαγλης είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και εστιάζει πλέον την προσοχή του στον Βασίλη Ντούνη που ξεκινάει την προσπάθεια του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.