ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με στόχο ένα σημαντικό διπλό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα(20.30, Novasports 1, Live: Panathinaikos24.gr) , με τη νίκη να είναι μονόδρομος.

Παναθηναϊκός: Με στόχο ένα σημαντικό διπλό

Οι «πράσινοι» μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και την ήττα, συνεχίζουν τα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια στα Ιωάννινα, με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες και να παραμείνουν πρώτοι και με διαφορά στη βαθμολογία. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα της Ηπείρου βρίσκεται σε καλό μομέντουμ καθώς προέρχεται από τέσσερα θετικά αποτελέσματα με νίκες απέναντι σε ΑΕΚ και Λεβαδειακό και ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Λαμία.

Για το σημερινό παιχνίδι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Άνταμ Τσέριν, τον τραυματία, Χόρντουρ Μάγκνουσον και τον Λάζλο Κλεϊχνέισλερ, που μετρά μόνο δύο προπονήσεις με τα πράσινα. Για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Θανάσης Στάικος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.