ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με επιπλέον κίνητρο για τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη (15:45, ΕΡΤ 3) και μοναδικό στόχο τη νίκη εντός έδρας, έχοντας και ένα επιπλέον κίνητρο.

Παναθηναϊκός: Με επιπλέον κίνητρο για τη νίκη

Οι «πράσινοι» θα έρθουν αντιμέτωποι με την ομάδα που τους κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έτσι έχουν ένα ακόμα κίνητρο για να πάρουν τη νίκη, κάτι που αποτελεί μονόδρομο. Το «τριφύλλι» πέραν των «κιτρινόμαυρων» θα έχει να ξεπεράσει και την κούραση που υπάρχει, από το προ 48ωρών παιχνίδι της Euroleague με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως έχει να αντιτάξει την βελτιωμένη ψυχολογία που προσέφερε η νίκη επί της ομάδας του Όντετ Κάτας.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι το μοναδικό ερωτηματικό για το σημερινό παιχνίδι, καθώς ο Έλληνας άσσος ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον τετρακεφαλο του αριστερού του ποδιού. Θυμίζουμε πως εκτός θα είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της Basket League, όντας εκτός λίστας των έξι ξένων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.