ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τοποθέτηση Μπακογιάννη για τον Βοτανικό!

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Τοποθέτηση Μπακογιάννη για τον Βοτανικό!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «reporter.gr»:

«Η Διπλή Ανάπλαση είναι ένα έργο που μιλάει από μόνο του. Έχει πολλαπλή αξία. Από πλευράς οικονομικού μεγέθους, υπερτοπικής σημασίας αλλά και κοινωνικού αντικτύπου. Είναι ένα όνειρο εκατομμυρίων. Μια νέα, καλύτερη πραγματικότητα για χιλιάδες Αθηναίους και Αθηναίες.

Το 2026 το γήπεδο στον Ελαιώνα θα είναι έτοιμο και «θα αλλάξει ολόκληρη τη γειτονιά. Μια γειτονιά ξεχασμένη και παραμελημένη. Τόσο οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού όσο και οι κάτοικοι του Ελαιώνα, έχουν ακούσει πολλά κι από πολλούς μέσα στα χρόνια. Καταλαβαίνω τη δυσπιστία τους. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να τηρήσουμε τα χρονοδιαγράμματα. Μαζί με την κυβέρνηση, την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη.

Η δημοπράτηση της αρένας προχωράει κανονικά με τη διαδικασία ανάδειξης αναδόχου να βρίσκεται σε εξέλιξη. Το συντομότερο δυνατόν, ξεκινούν κι οι πρόδρομες εργασίες στο χώρο της αρένας. Έπειτα, το επόμενο βήμα είναι η δημοπράτηση των υποδομών της ευρύτερης περιοχής.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσοι/ες φέρονται σαν να μη θέλουν το έργο μιλούν για κούφιες υποσχέσεις. Ένα θέλω να πω μόνο: ο χρόνος θα δώσει τις απαντήσεις, γιατί το έργο προχωρά. Κάνουμε δουλειά, πολλή δουλειά. Υπομονή τρεις πρωτοχρονιές ακόμα. Μέχρι τα εγκαίνια, τον πρώτο αγώνα με τις πράσινες φανέλες, την πρώτη συναυλία, την πρώτη βόλτα στη γειτονιά όσο τα εργοτάξια θα αλλάζουν το τοπίο.

Σας υπόσχομαι πως η «ανατριχίλα» της εξέδρας θα είναι τέτοια που θα αξίζει τον κόπο η αναμονή. Όσο βλέπουμε τον Ελαιώνα, να ξαναζωντανεύει και να ξαναζεί, ο χρόνος θα τρέχει πιο γρήγορα και η ανυπομονησία θα γίνεται προσμονή. Αυτή είναι και το καύσιμο των προσπαθειών μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.