ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τοποθέτηση Μπακογιάννη για τον Βοτανικό!

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Τοποθέτηση Μπακογιάννη για τον Βοτανικό!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «reporter.gr»:

«Η Διπλή Ανάπλαση είναι ένα έργο που μιλάει από μόνο του. Έχει πολλαπλή αξία. Από πλευράς οικονομικού μεγέθους, υπερτοπικής σημασίας αλλά και κοινωνικού αντικτύπου. Είναι ένα όνειρο εκατομμυρίων. Μια νέα, καλύτερη πραγματικότητα για χιλιάδες Αθηναίους και Αθηναίες.

Το 2026 το γήπεδο στον Ελαιώνα θα είναι έτοιμο και «θα αλλάξει ολόκληρη τη γειτονιά. Μια γειτονιά ξεχασμένη και παραμελημένη. Τόσο οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού όσο και οι κάτοικοι του Ελαιώνα, έχουν ακούσει πολλά κι από πολλούς μέσα στα χρόνια. Καταλαβαίνω τη δυσπιστία τους. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να τηρήσουμε τα χρονοδιαγράμματα. Μαζί με την κυβέρνηση, την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη.

Η δημοπράτηση της αρένας προχωράει κανονικά με τη διαδικασία ανάδειξης αναδόχου να βρίσκεται σε εξέλιξη. Το συντομότερο δυνατόν, ξεκινούν κι οι πρόδρομες εργασίες στο χώρο της αρένας. Έπειτα, το επόμενο βήμα είναι η δημοπράτηση των υποδομών της ευρύτερης περιοχής.

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες για απόκτηση ελεύθερου
Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες για απόκτηση ελεύθερου 10.129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσοι/ες φέρονται σαν να μη θέλουν το έργο μιλούν για κούφιες υποσχέσεις. Ένα θέλω να πω μόνο: ο χρόνος θα δώσει τις απαντήσεις, γιατί το έργο προχωρά. Κάνουμε δουλειά, πολλή δουλειά. Υπομονή τρεις πρωτοχρονιές ακόμα. Μέχρι τα εγκαίνια, τον πρώτο αγώνα με τις πράσινες φανέλες, την πρώτη συναυλία, την πρώτη βόλτα στη γειτονιά όσο τα εργοτάξια θα αλλάζουν το τοπίο.

Σας υπόσχομαι πως η «ανατριχίλα» της εξέδρας θα είναι τέτοια που θα αξίζει τον κόπο η αναμονή. Όσο βλέπουμε τον Ελαιώνα, να ξαναζωντανεύει και να ξαναζεί, ο χρόνος θα τρέχει πιο γρήγορα και η ανυπομονησία θα γίνεται προσμονή. Αυτή είναι και το καύσιμο των προσπαθειών μας».

loading...