ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός: Για το «διπλό» στα Γιάννενα με ελκυστικές αποδόσεις από τη Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός θέλει το «διπλό» στην έδρα του ΠΑΣ για να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος, με την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία να προσφέρει ελκυστικές αποδόσεις για τη σημαντική αναμέτρηση.

Παναθηναϊκός: Για το «διπλό» στα Γιάννενα με ελκυστικές αποδόσεις από τη Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην ηπειρωτική πόλη με σκοπό σήμερα το βράδυ (20:30) να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και να παραμείνει μόνος πρώτος και με σημαντική διαφορά από τους διώκτες του, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η Stoiximan προσφέρει στους καταναλωτές της το «διπλό» των «πρασίνων», με απόδοση στο 1,65. Παράλληλα τη νίκη του Παναθηναϊκού από το ημίχρονο, τη συναντούμε στο 2,57.

Ελκυστικές αποδόσεις υπάρχουν και στα λεγόμενα ειδικά στοιχήματα, με τον Over 2,5 γκολ να κυμαίνεται στο 2,52. Στους υποψήφιους σκόρερ, ο Άντραζ Σπόραρ έχει απόδοση 2,87, ενώ έτερος επιθετικός του «τριφυλλιού, Φώτης Ιωαννίδης 3,10.

Συνδυαστικά, αν κάποιος το επιθυμήσει και επιλέξει τον Παναθηναϊκό να κερδίσει, να μπουν πάνω από 2 γκολ στην αναμέτρηση, το «διπλό» από το ημίχρονο και τον Σπόραρ να σημειώσει τέρμα, μπορεί να το βρει στη διαδικασία bet builder με συνολική απόδοση στο 7,90.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...