ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιστρέφει στην Adidas ο Παναθηναϊκός!

Ο κορυφαία γερμανική εταιρεία ένδυσης, αναλαμβάνει ξανά τον Παναθηναϊκό έπειτα από μια οκταετία.

Επιστρέφει στην Adidas ο Παναθηναϊκός!

Σπουδαία συμφωνία για τον Παναθηναϊκό που επιστρέφει στην Adidas, έπειτα από τη σεζόν 2014-15.

Οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν τον κύκλο της συνεργασίας τους με την Robe Di Kappa το ερχόμενο καλοκαίρι και έπειτα από συζητήσεις επιστρέφουν στην κορυφαία γερμανική εταιρία ένδυσης.

Οι συζητήσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να κορυφωθούν και να ολοκληρωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και η έναρξη της συνεργασίας του θα πραγματοποιηθεί από το καλοκαίρι του 2023.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παρελθόν του Παναθηναϊκού με την Adidas είναι άκρως επιτυχημένο, καθώς μαζί με την γερμανική εταιρεία οι «πράσινοι» έφτασαν ως τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 95-96.

Η Adidas είχε τον Παναθηναϊκό στο portfolio της μέχρι τη σεζόν 2014-2015, ενώ για τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν οι συμφωνίες με την Puma από το 2015 έως το 2017, η NIKE από το 2017 έως το 2019, για να ακολουθήσει η Robe Di Kappa από το 2019 ως και σήμερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...