ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Μας δικαίωσε η επιμονή μας στο ορθολογικό ποδόσφαιρο»

Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στην υπομονή και την επιμονή των παικτών του, ανέλυσε τη διάθεση του ΠΑΣ για να κρατήσει το «μηδέν» και επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να παρουσιάζεται πάντοτε έτοιμος.

Γιοβάνοβιτς: «Μας δικαίωσε η επιμονή μας στο ορθολογικό ποδόσφαιρο»

Ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του και την προσπάθεια που κατέβαλλαν, έμεινε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ σημείωσε ότι η επιμονή του τριφυλλιού στο να παίξει μέχρι το τέλος ορθολογικά τον δικαίωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Σέρβος τεχνικός:

«Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει έρθει και ισόπαλο. Ακόμη και έτσι δεν είχα ιδιαίτερα παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μου. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά ειδικά στα τελευταία παιχνίδια παίζει καλά και να παίρνει αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαίο που μια ομάδα έχει πάρει αποτελέσματα Ολυμπιακό, που ήταν πίσω στο σκορ, κέρδισε ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα που είναι πολύ καλή στο τρανζίσιον.

Εμείς από την μεριά μας έπρεπε να έχουμε οργανωμένο παιχνίδι, να έχουμε την πρωτοβουλία κινήσεων, τρόπους να διασπάσουμε μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα και από την άλλη μεριά έπρεπε να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι για να εμποδίσουμε τα Γιάννενα στο παιχνίδι που μπορεί να κάνει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πρώτο ημίχρονο καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση, είχαμε καλό παιχνίδι με καλές φάσεις αλλά το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να γίνουμε πιο πιεστικοί στην άμυνα των αντιπάλων. Κάναμε τρομερή ανασταλτική δουλειά, δεν δώσαμε ευκαιρίες, εκτός από την φάση με τον Μπάρτ που γλίστρησε, σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια καλά δομημένη ομάδα και όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν όλο και πιο δύσκολα και είχαμε πίεση για το αποτέλεσμα.

Τα παιδιά των Ιωαννίνων είχαν διάθεση να κρατήσουν το σκορ. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό, μέχρι και το σημείο του πέναλτι θέλαμε το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε μέσα από οργανωμένο παιχνίδι να φτάσουμε στο στόχο μας και το καταφέραμε. Είναι πολύ σημαντικό και δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνουμε παιχνίδι στις καθυστερήσεις. Στο σημερινό παιχνίδι η επιμονή μας στον ορθολογικό τρόπο μας έδωσε τη νίκη»!

Για την ψυχολογία: «Σίγουρα είναι σημαντικό. Είμαστε καταδικασμένοι να παίζουμε στα όρια μας. Σίγουρα είναι καλό που κερδίσαμε, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Είναι φανερό πως είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα και έχει πολλές ομάδες μπορούν να παίρνουν αποτελέσματα από τις μεγαλύτερες ομάδες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.