ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Διαιτησία που πηγαίνει το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω – Για 5η φορά χρειάστηκε το VAR»

Ανακοίνωσε κατά τη διαιτησίας του Πέτρου Τσαγκαράκη στο ματς με τον ΠΑΣ, εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός: «Διαιτησία που πηγαίνει το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω - Για 5η φορά χρειάστηκε το VAR»

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στις περιπτώσεις που κλήθηκε το VAR να επέμβει για να μην αλλοιωθεί αποτέλεσμα υπέρ του «τριφυλλιού» και επεσήμανε πως τέτοιες διαιτησίες γυρνάνε το ποδόσφαιρο αρκετά χρόνια πίσω.

Στον Παναθηναϊκό δεν ξεχνούν τις φάσεις όπως με τον Αστέρα Τρίπολης, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, αλλά και στις αποφάσεις που υπήρξαν στο ντέρμπι της Τούμπας στον πρώτο γύρο με τον ΠΑΟΚ, εκεί όπου αν δεν υπήρχε το VAR, θα είχαμε ξεκάθαρη αλλοίωση, καθώς θα στερούσαν από το «τριφύλλι» τα αυτονόητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Για ακόμα μία φορά απόψε στα Ιωάννινα γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας που πηγαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο χρόνια πίσω. Σε μία πεντακάθαρη ανατροπή του Δημήτρη Κουρμπέλη στις καθυστερήσεις, χρειάστηκε να κληθεί στο VAR ο διαιτητής για να καταλογίσει το προφανές.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, στο 26ο λεπτό σε χέρι του αμυνόμενου εντός περιοχής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας, ενώ στο 72ο λεπτό αρνήθηκε να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, Μπαλάν για σκληρό μαρκάρισμα στον Σένκεφελντ.

Είναι η πέμπτη φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το VAR για να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και να αποτραπεί η εις βάρος του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού αλλοίωση της βαθμολογίας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...