ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βόμβα μεγατόνων: Ανατροπή στην δολοφονία της Καρολάιν!

Δηλώσεις «βόμβα» έκανε ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, με το έγκλημα να συγκλονίζει το Πανελλήνιο.

Βόμβα μεγατόνων: Ανατροπή στην δολοφονία της Καρολάιν!

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την Κέλλυ Χεινοπώρου, ο Ντέιβιντ Κράουτς υποστήριξε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την κόρη του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, επειδή ήξερε πως ο ίδιος ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο πιλότος μετέφερε ναρκωτικά με το ελικόπτερο.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.