ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπαίνει 5ος στην επόμενη φάση

Το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού ηττήθηκε από τον Υδραϊκό με 12-11 και πλέον προετοιμάζεται για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος που μπαίνει ως 5ος.

Μπαίνει 5ος στην επόμενη φάση

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν με νίκη τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Παρότι έδωσαν «ναυμαχία» με τον Υδραϊκό στο τέλος λύγισαν με 12-11 και πλέον καλούνται να μπουν στις ανάγκες τις επόμενης φάσης του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός μπαίνει ως 5ος αφού μάζεψε 25 βαθμούς έναντι 24 του Περιστερίου και του ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η βαθμολογία που ξεκινάει η Β΄ Φάση έχει ως εξής: Ολυμπιακός 42 Βουλιαγμένη 42 Πανιώνιος 36 Απόλλων 31 Παναθηναικός 25 Περιστέρι 24 Παοκ 24 Εθνικός 18

Υδραϊκός : Μάμαλης, Μπέκες, Τακάτα, Παπαβασιλείου, Γκαράνης, Σουζούκι, Μπλάνης, Ρομπόπουλος, Δημακόπουλος, Λιαπάκης, Ζώρζος, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης και Μουρατίδης

Παναθηναϊκός (Μάζης):Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 1, Σιάμας Γ., Δευτεραίος 1, Τόττης 1, Άντζιτς 2, Χωματάς, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 3, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Χ.Σιαμάς και Ζερβουδάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...